tiistai 28. marraskuuta 2023

Karjakerhon juhlapikkujoulut vetivät upeasti väkeä Terttiin

 Pikkujoulut saatiin juhlittua tosi runsaslukuisena 27.11.2023 Tertin kartanossa Mikkelissä. Juhlaväkeä saapui paikalle reilusti yli 100 henkeä. Runsas Tertin upea ruokapöytä ja hyvät luennot ProAgria Etelä-Savon, Faba Osk:n ja Atria Oyj:n toimesta saivat juhlivan karjaväen jouluisiin tunnelmiin. Suurkiitokset tilaisuuden sponsoroinnista! Paikalle oli myös saapuneet useat yhteistyökumppanien edustajat muistamaan 100-tonnareita. Kiitos NHK, DeLaval, Tuottajain Maito Osk, MaitoSuomi Osk, Hankkija, Lantmannen, Semex ja HKScan, kansanedustaja Vesa Kallio myös löysi aikaa tulla piipahtamaan juhlaan ja piti ansiokkaan puheen maatalouden ja tuottajien tärkeydestä. Tässä kuvassa Vesa Kallio ja kerhon puheenjohtaja Mirjami Pitkonen.

100-tonnareita oli vuodelta 2023 lokakuun loppuun mennessä leivottu jopa 9 AY, 15 HOL ja 1 LSK lehmä!!! Ilahduttavasti näiden kuningattarien hoitajista todella moni oli päässyt paikalle Terttiin.


Lisäksi tilojen onnistumisia huomioitiin ja palkittiin viidessä kerhon kilpailuluokassa. Upeita tuloksia ja osaavaa väkeä vuoden 2022 tulosten perusteella meiltä täältä Etelä-Savosta löytyy!!!

Parhaat karjat EKM tuotoksen mukaan (2022), sarjat alle 40 lehmää ja yli 40 lehmää
Vuoden 2023 100-tonnarit. Kuva Anne KonstiKuvassa palkitut kilpailuluokissa: vas. Stina Kurki (Kimmo Kaskinen), Mirjami Pitkonen, Jari Saksa, Marja-Leena ja Heikki Tolvanen, Jani Konnu, Mervi Laukkarinen ja Ismo Hämäläinen, Hanne Häkkinen ja Antti Siitari sekä Tero Kekkonen (Hiirenmaa MTY).

 


Kestävät karjat, sarjat yli ja alle 40 lehmää, minimivalkuainen 300 kg

Kestävät lehmät, yli 80 000 kg.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti