maanantai 4. marraskuuta 2019

Muistamiset/stipenditEtelä-Savon Karjakerho myöntää muistamisia/stipendejä seuraavissa tapauksissa


Tila on tehnyt sukupolvenvaihdoksen
Etelä-Savon Karjakerho ry myöntää 200 euron arvoisia spv-muistamisia kerhon jäsentiloille. Spv muistaminen on tilakohtainen ja se myönnetään vain kerran sukupolven vaihtuessa. Spv-muistaminen tulee hakea vuoden sisällä spv-tapahtumasta. Uuden yrittäjän tulee toimittaa vapaamuotoinen hakemus kerhon sihteerille: merja.valkonen@faba.fi. Hakemuksen tulee sisältää seuraavat tiedot: Tilan nimi, Karjatunnus, Uuden yrittäjän/yrittäjien nimet, Puhelinnumero, Tilinumero, Henkilötunnus (tarvitaan palkkatietojen ilmoittamiseen Tulorekisteriin). Karjakerhon johtokunta käsittelee hakemukset aina seuraavassa kokouksessaan ja myöntää muistamiset hakemusten perusteella. Muistaminen pyritään jakamaan seuraavan vuoden vuosikokouksessa, tai mikäli henkilö on estynyt pääsemään paikalle, niin muistaminen voidaan maksaa myös suoraan tilille.


Tilan nuori on valmistunut maatalousalan koulusta
Etelä-Savon Karjakerho ry myöntää 150 euron arvoisia stipendejä maatalousalan tutkinnon suorittaneille kerhon jäsentilojen lapsille. Hakijan tulee olla alle 30-vuotias. Henkilö voi hakea stipendiä vain kerran. Stipendi on haettava vuoden sisällä valmistumisesta. Hakijan tulee toimittaa vapaamuotoinen hakemus kerhon sihteerille sähköisesti merja.valkonen@faba.fi. Hakemuksen tulisi sisältää seuraavat tiedot: Hakijan nimi, Tilan nimi ja karjatunnus, Puhelinnumero, Tilinumero, Henkilötunnus (tarvitaan palkkatietojen ilmoittamiseen Tulorekisteriin) sekä kopio tutkintotodistuksesta. Karjakerhon johtokunta käsittelee hakemukset aina seuraavassa kokouksessaan ja myöntää stipendit hakemusten perusteella. Muistaminen luovutetaan seuraavassa kerhon tilaisuudessa, tai mikäli henkilö on estynyt pääsemään paikalle, niin muistaminen voidaan maksaa myös suoraan hakijan tilille.

Tilan nuori on lähdössä maatalousalan harjoitteluun ulkomaille
Etelä-Savon Karjakerho ry myöntää 100 euron arvoisia stipendejä kerhon jäsentilojen lapsille ulkomaan maatalousalan harjoitteluja varten. Hakijan tulee olla alle 30-vuotias. Henkilö voi hakea stipendiä vain kerran. Hakijan tulee toimittaa vapaamuotoinen hakemus kerhon sihteerille. Hakemuksen voi toimittaa sähköisesti merja.valkonen@faba.fi. Hakemuksen tulisi sisältää seuraavat tiedot: Hakijan nimi, Tilan nimi ja karjatunnus, Puhelinnumero, Tilinumero, Henkilötunnus (tarvitaan palkkatietojen ilmoittamiseen Tulorekisteriin) sekä kopio tutkintotodistuksesta. Karjakerhon johtokunta käsittelee hakemukset aina seuraavassa kokouksessaan ja myöntää stipendit hakemusten perusteella. Muistaminen maksetaan suoraan hakijan tilille, kun johtokunta on hyväksynyt hakemuksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti