Tervetuloa karjakerhon Pikkujouluihin maanantaina 28.11.2022 klo 10.30 alkaen Luston Museoravintolaan Punkaharjulle.
Museoravintolan maukkaan joululounaan valmistaa Vuoden keittiömestari ja Michelinkokki Ilkka Lääveri apunaan Huono Äiti Sari Helin. Sitovat
ilmoittautumiset tarjoilun takia 17.11.2022 mennessä ensisijaisesti
sähköpostilla pekka87poikolainen@gmail.com
tai tekstiviestillä 040-8341103. Lämpimästi tervetuloa!
OHJELMA
Klo 10.30 Tervetuloa
Klo 10.45 ProAgria Etelä-Savon luento: CAP-uudistus ja muuta
ajankohtaista, ProAgrian edustaja
Klo 11.30 Faba osk:n luento: Ajankohtaisia asioita, myyntipäällikkö Juha Hietaoja Faba Osk
Klo 12.15 Jouluinen lounas, Vuoden Keittiömestari 2017 ja Michelinkokki Ilkka Lääveri
Klo 13.00 Palkintojen jako (karjojen välinen
EKM-tuotoskilpailu, kestävät karjat -kilpailu, kestävät lehmät -kilpailu,
valtakunnallisissa kilpailuissa menestyneet, 100- ja 150- tonnarit)
Karjakerhon pikkujouluissa eli puurojuhlassa on aina ollut hyvä tunnelma ja hyvä ruoka. Tervetuloa näkemään muita karjaihmisiä ja nauttimaan makoisaa jouluruokaa!
Etelä-Savon karjakerhon arvokkaat yrityskannattajajäsenet ovat mukana juhlimassa vuoden 2022 menestyneitä 100-tonnareita ja kilpailuluokkien palkittavia! Kiitokset heille!
Valio/ Maitosuomi
Arla
Maitomaa
Mestarifarmi Oy
HKScan
Savo-Karjalan Liha
Semex
Snellman
Pellon Group
ProAgria Etelä-Savo ry
Lähempi esittely joululounaamme keittiömestarista! Punkaharjun Museoravintola Luston keittiöpäällikkö Ilkka Lääveri on vuoden 2017 keittiömestari. Hän on työskennellyt useissa Michelin -tähdillä palkituissa ravintoloissa. Hän oli kansainvälisesti arvostetussa Bocuse d´Or -kilpailun Suomen joukkueessa Ranskassa jo alle 20-vuotiaana. Ilkka Lääverin intohimo on kotimaiset raaka-aineet ja Ilkka ei arkaile syöksyä navettaan, kun tilaisuus tarjotaan.
Ravintolan toinen omistaja Sari Helin on tunnettu
tv-toimittaja, kirjailija ja kolumnisti sekä erittäin suositun Huono
Äiti-sivuston vetäjä. Sari Helin ja Ilkka Lääveri ovat julkaisseet yhdessä
mittavan ruokakirjan Kokkauksia, joka on kunnian osoitus suomalaiselle ruualle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti