keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

Kerhon vuosikokous 23.04. Juvalla

Etelä-Savon Karjakerhon vuosikokous pidettiin tiistaina 23.04. Juvalla ja paikkana oli TeaHouse of Wehmais. Tilaisuuteen osallistui 34 henkeä. Tilaisuus aloitettiin Lantmännen Feed Oy:n luennolla "Tavoitteena korkea EKM", jonka piti Merja Holma etäyhteyden kautta. Yhtiöltä oli myös Tero Kekkonen paikan päällä edustamassa ja hän kertoi lisäksi omakohtaisia karjakokemuksiaan aiheeseen liittyen. Luennon jälkeen kokousväki pääsi nauttimaan Teehuoneen maistuvasta lihapadasta. Jälkiruuaksi oli skonsseja hillon ja kermavaahdon kera. ;)

Merja Holman ja Tero Kekkosen luento oli kiinnostavaa kuultavaa.

Varsinaisessa vuosikokouksessa oli paljon asioita esityslistalla. Paljon keskustelua aiheutti kilpailuluokkien muutosehdotukset ja asioista äänestettiin useamman kerran. Johtokunnan esitys muuttaa valkuaistuotoskilpailut EKM-kilpailuiksi hyväksyttiin yksimielisesti. Karjakokoluokkien esitys ei mennyt läpi vaan hyväksyttiin kokouksessa ehdotettu alle ja yli 40 lehmää. Lehmien rotuluokat päätettiin säilyttää toistaiseksi ennallaan. Tämä vuosi mennään vielä vanhojen kilpailusääntöjen mukaan, mutta ensi vuonna astuu nämä uudet kilpailusäännöt voimaan.

Johtokuntaan valittiin jatkamaan Minna Kekkonen ja Pekka Poikolainen. Uusina johtokuntaan valittiin Inka Lehtomäki-Auvinen, Lari Piispanen sekä Jaana Nikulainen. Kerhon puheenjohtajana jatkaa Minna Kekkonen, varapuheenjohtajana Pekka Poikolainen sekä sihteeri-rahastonhoitajana Merja Valkonen.

Kiitos kaikille vuosikokouspäivään osallistuneille sekä onnittelut kaikille kerhon kilpailuissa sijoittuneille! :)
Kuvia palkituista karjanomistajista (kuvat: Stina Kurki)
Genomitestattujen ay hiehojen palkittuja omistajia.

Genomitestattujen hol hiehojen palkittuja omistajia.

Ay lehmien jalostusarvokilpailussa palkittu tilallinen.

Hol lehmien jalostusarvokilpailussa palkittuja tilallisia.

Ay lehmien valkuaistuotoskilpailussa palkittu tilallinen.

Hol lehmien valkuaistuotoskilpailussa palkittu tilallinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti