tiistai 26. huhtikuuta 2016

Kerhon vuosikokous Juvalla

Eilen pidettin Etelä-Savon Karjakerhon vuosikokous Juvalla Partalan Kuninkaankartanolla. Paikalla oli 36 henkeä. Tilaisuus aloitettiin Tapani Komosen (NHK Dairy Oy) puheenvuorolla ja aiheena hänellä oli elämän laatu, työn keventäminen ja kannattavuuden lisääminen. Tämän jälkeen oli vuorossa lounas.

Sen jälkeen pidettiin sääntömääräinen vuosikokous. Vuosikokouksessa hyväksyttiin muutokset kahteen kilpailuluokkaan. Karjojen välisessä valkuaistuotoskilpailussa olisi jatkossa kaksi luokkaa: alle 30 lehmää ja yli 30 lehmää. Samoin kestävien karjojen kilpailussa luokat muutettiin alle 30 lehmää ja yli 30 lehmää. Muutos tehtiin, koska tilojen määrä vähenee huimaa vauhtia ja samalla myös keskilehmäluku on voimakkaassa nousussa. Tämän muutoksen vuoksi kyseisten kilpailujen palkinnot jaetaan kerhon pikkujoulujen yhteydessä.

Kerhon jäsenmaksut päätettiin säilyttää ennallaan. Uusina jäseninä johtokuntaan valittiin Pekka Poikolainen Pieksämäeltä sekä Minna Juutila Mikkelistä. Erovuoroisista jäsenistä Leena Turtiainen jatkaa johtokunnassa.

Kuvia vuosikokouksesta

 
Kilpailujen tuloksia:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti